Hujber Feri több ország vezetőjének is beszólt

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc bolond francia elnök beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri mostanság egyre több furcsaságot csinál. Bátor és vakmerő, de vajon a fejében minden rendben van? 

Legutóbb Feri hülyére vette a fél világot (vagy legalábbis szeretnénk azt hinni), amikor élő adásban azt állította, hogy Jézus valójában csak egy színész volt. Ezen a kijelentésén többen is meghökkentek, többek között Pachmann Péter, aki köztudottan arról híres, hogy jól kezeli a váratlan helyzeteket. Ezúttal viszont ő is csak értetlenül állt a történések előtt.

Hujber Feri ezúttal nem Jézus létezését kérdőjelezte meg, inkább neki ment egy csomó ország vezetőjének Fotó: Szabó Balázs - Origo

Mostanra kicsit lecsillapodtak a kedélyek, ezért a többgyermekes édesapa úgy döntött, hogy ismét felkavarja az álló vizet. Most azonban nem Jézust vette támadásba, hanem államfőket, kancellárokat, országok vezetőit.

A posztját közel 250 ember kedvelte és rengeteg hozzászólás is érkezett, láthatóan sokakat érdekel ez a téma. Vajon mi lesz Hujber következő húzása?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.