Álompár született a vizes vb-n: Kiss Szofi és Ligárt Ábel szerelmesek

Kiss Szofi FINA vizes vb szerelem Ligárt Ábel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja kezdődött el a vizes vb, máris megtalálták a verseny álompárját: Ligárt Ábel műugró és Kiss Szofi szinkronúszó.

Az egész ország szurkol a magyaroknak, ki a helyszínen, ki pedig a képernyők előtt. A vizes világbajnokságon rengeteg számban örülhetünk hazai sikereknek, és még olyan örömforrásunk is támadt, amire nem számítottunk. Máris megvan a vizes vébé álompárja!

❤️

Kiss Szofi (@szofi95) által megosztott bejegyzés,

Alig kezdődött el a verseny, de ezt a címet már elvitték, ráadásul a magyarok! A 19 éves Ligárt Ábel műugróról és a 22 éves Kiss Szofi szinkronúszóról ugyanis kiderült, hogy egy párt alkotnak: a közösségi oldalukon számoltak be a kapcsolatukról, közös képüket a Magyar Szinkronúszó Szövetség is megosztotta!

Hosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Állítják: Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra találkozgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-ujra-talalkozgatnak.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatuk vége után csak a gyerekek miatt tartották a kapcsolatot, ám a legújabb hírek szerint egyre közelebb kerülnek egymáshoz. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--Fiatal barátnőjével és a fiával strandol Richard Gere: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170719-igy-strandol-richard-gere.htmlRichard Gere, a barátnője és a fia együtt vakációznak: Fotó! TV + SztárokOrigoSztárok, akik megkopaszodtak: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170719-sztarok-akik-kopaszok-lettek.htmlValaki szerencsés, és idős korában is sűrű hajkoronával rendelkezik, mások pedig már fiatalon megkopaszodnak. De akadnak olyanok is, akik haj nélkül is jól néznek ki. TV + SztárokOrigoGáspár Győzike ismét koporsókat árul!http://www.life.hu/sztarok/20170719-gaspar-gyozike-ismet-koporsokat-arul.htmlMind tudjuk, Győzikéék most rossz helyzetben vannak, hiszen a NAV elkobozta a vagyonukat. A showman, hogy mentse helyzetüket, felélesztette egy régi vállalkozását: koporsóbizniszbe fogott! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.