Várkonyi Andrea botox Micsoda nők! Várkonyi Andreával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban egy kényes téma is terítékre került: ciki-e a botox, vagy sem? 

Bizonyos vélemények szerint egyáltalán nincs szükség botoxolásra, ugyanis az öregedés az élet velejárója, amit nem kell szégyellni. Mindenkinek előbb vagy utóbb ráncos lesz a bőre, de meg kell tanulnunk elfogadni magunkat így is.

Míg mások szerint egy kis korrekció még nem a világ vége. Várkonyi Andrea szerint azzal nincsen semmi baj, ha valakit zavar egy-egy ránc az arcán, és azt eltűntetni onnan. Temrészetesen csak addig, amíg az illető képes mértéket tartani, és nem teszi nevetségessé magát.

"(...) De engem nem zavarna, hogyha a Gábor - nem mondja, meg hála Istennek egyikünknek sem kell botoxolni - de nem zavarna sem magamnál, se nála, ha azt mondaná, hogy itt van ez a ráncom, ami engem zavar, és oda rakok. Ezzel nincs baj, de ne tegyen annyit, hogy egy 16 éves kis kölöknek akarjon kinézni"

Gombos Edinával pózolt Bochi és Várkonyi Andrea: Fotó!

Nem mindennapi kép került fel Várkonyi Andrea közösségi oldalára. A négyes osztott fotón láthatjuk, ahogy Bochkor Gáborral együtt csókolgatják Gombos Edinát, és a férjét, Albertót. De hogy kerülhetnek ők mind egy helyszínre? Olvass tovább itt...

Meghalt Molnár Anikó édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170905-molnar-aniko-edesapja-meghalt.htmlMolnár Anikó hatalmas fájdalmáról számolt be a közösségi oldalán: elvesztette szeretett édesapját. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie a terveiről beszélt: ezt fogja csinálnihttp://www.life.hu/sztarok/20170905-angelina-jolie-a-terveirol-beszelt.htmlAngelina Jolie a családi problémák miatt nagyon elhanyagolta a karrierjét, és teljesen visszavonult. Elárulta, hogy lesz-e nagy visszatérés. TV + Sztárok--György herceg iskolája nem elég biztonságos?http://www.life.hu/sztarok/20170905-gyorgy-herceg-iskolaja-nem-eleg-biztonsagos.htmlGyörgy herceg is megkezdte az iskolát méghozzá egy alapítványi suliban, de sokan úgy érzik, az intézmény nem elég biztonságos: féltik György herceg életét, mert bármikor, bárki besétálhat ellenőrzés nélkül az iskola kapuján. TV + Sztárok--Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20170905-puzser-kiosztotta-byealexet.htmlPuzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. TV + SztárokOrigoCsomor Csilla szakított kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-csomor-csilla-szakitott.htmlCsomor Csilla nemrég még párjával közös terveikről beszélt, de ezek már nem fognak megvalósulni: szakítottak. TV + SztárokOrigoFogatás közben baleset érte Nagy Ervin, színészthttp://www.life.hu/sztarok/20170905-forgatas-kozben-szenvedett-balesetet-nagy-ervin.htmlForgatás közben szenvedett balesetet a népszerű színész, Nagy Ervin. Egyelőre a sorozat készítői nem tudják folytatni a munkát... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.