adoptálás család Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen enged betekintést a világsztár a családi életébe, most azonban kivételt tett. Közösségi oldalán és a médiában több képet osztott meg gyerekeiről, sőt a PEOPLE magazin elkísérhette Madonnát a Malawiban átadott kórház megnyitójára.

A világsztár 2006-ban fogadta örökbe első adoptált gyermekét Malawiból, azóta figyelme teljesen az afrikai ország felé fordult. Jótékonysági intézményt is alapított árva gyermekek megsegítésére, aminek köszönhetően idén júliusban átadhatták ez első gyermekeknek épült kórházat sürgősségi- és intenzív osztállyal. Egy hónappal később otthonában, Londonban számolt be afrikai élményeiről és mesélt bensőségesen családjáról.

Madonnának négy fogadott gyermeke van: David Banda, aki halálosan beteg volt, amikor Madonna örökbe fogadta. Három évvel később Mercy James-t adoptálta, ám itt meggyűlt a baja a hatóságokkal, ugyanis akkor már elvált férjétől, így egyedülállóként nem tartották képesnek a gyermeknevelésre. Idén februárban egy árva ikerpárt, Estere-t és Stellát fogadta örökbe. A kisebb gyerekeknek fogalmuk sincs, hogy mostohaanyjuk a pop koronázatlan királynője. „És ez így van jól" – nyilatkozta Madonna.

Madonna az örökbe fogadott csemetéivel: David Banda, Mercy James, Estere és Stelle (balról jobbra) Forrás: People magazine

Birthday ♥️

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.