Diósjenő lakossága továbbra sem tudja elfogadni Oszter Sándor tetteit, sőt, egyre inkább durvul a helyzet. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán saját tó építésébe kezdett, ám ehhez időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását. A helyiek szerint ez tönkreteheti a tó vízivilágát, illetve a horgászok mindennapjait is. 

Oszter Sándor nem hagyja magát a diósjenőiekkel szembenForrás: Facebook

Rengetegen támadták a színészt, aki nem sokkal ezután interjút adott, és elmesélte, hogy minden hivatalos papírt megszerzett az építkezéshez, így természet-károsítáról szó sincs. Diósjenő lakói azonban továbbra sem nyugodtak meg. Gyűlést szerveztek, aláírásokat gyűjtöttek Sándor ellen, és rengetegen küldenek fenyegető leveleket a 69 éves művésznek. Sándor pedig már egy gázpisztolyt is beszerzett, hogy védekezni tudjon, ha esetleg szükség lenne rá:

"Önvédelemből vettem egy gázpisztolyt. Van rá engedélyem. Sok fenyegető levelet kaptam, most is jött egy pár. El sem merem mondani, hogy miket írnak ezekben. Én lettem az ügyeletes rosszfiú, és már kezdem unni a szereposztást. Nem vagyok az önbíráskodás híve, de senki ne gondolja, hogy nem fogom megvédeni magam, ha rám támadnak" - mondta Sándor a Ripostnak