Micsoda nők! Várkonyi Andreával Doszpot Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Várkonyi Andrea műsorában Doszpot Evelin. 

Doszpot Evelin meghívást kapott Várkonyi Andrea beszélgetős műsorába, ahol ezúttal a házigazda arra volt kíváncsi, ki hogyan képzelte el magát kicsi korában?

Doszpot Evelin bevallotta: ő egyáltalán nem kér a nagyi megszólításból Forrás: FEM3

A témára Doszpot Péter felesége, Evelin egy saját történettel állt elő, amelyből egyértelműen kiderült, hogy Evelin semmilyen körülmények között sem szeretné megkapni a "nagyi" titulust, ugyanis egyáltalán nem olyannak látja magát, mint egy "tipikus nagyi".

"Doszi nagypapa lesz. A nagyobbik fiától nagypapa lesz. És a nagy baráti társaság elkezdett velem poénkodni, hogy akkor én nagyi. És mondtam, hogy először, és utoljára ejtetted ki a szádon. Én ezt kikérem magamnak! Így néz ki egy nagyi? Nem! Tehát itt be is fejeztük" - mondta határozottan a feleség.

Horváth Éva és anyukája élete csak egy hajszálon múlt

Horváth Éva a Micsoda nők! Várkonyi Andreával adásában vendégeskedett, ahol a téma a császár és a természetes szülés körül forgott. A modell őszintén vallott a félelmeiről: videó!

Som Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--Ennyit keresnek a legnagyobb sztárok naponta: Adele-tól Vilmos hercegighttp://www.life.hu/sztarok/20171031-ennyit-keresnek-a-legnagyobb-sztarok-naponta.htmlA legnagyobb sztároknak már akkor is gyarapszik a bankszámlája, ha meg sem mozdulnak. David Beckham, Adele vagy éppen Jennifer Lawrence is milliókat kaszál anélkül, hogy dolgozna. Íme, egy lista az összegekről. Most kiderül, ki mennyit tesz zsebre! TV + Sztárok--Köllő Babett és Csősz Boglárka teljesen kiakadt: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171031-szfinx-macska-miatt-akadt-ki-kollo-babett-es-csosz-boglarka.htmlA két luxusfeleség nem volt felkészülve arra a látványra, ami fogadta őket. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavaznihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-sztarban-sztar-berkes-oliverre-egy-darabig-nem-lehetett-szavazni.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--Liptai Claudia Csocsesz dalszövegét kritizálta: a vécével hozta összefüggésbehttp://www.life.hu/sztarok/20171030-liptai-claudia-csocsesz-dalszoveget-kritizalta.htmlMegszokhattuk, hogy Liptai Claudia őszintén értékeli a Sztárban sztár versenyzőit, de a legutóbbi adásban elhangzottak még a zsűritársait is meglepték. Claudia ugyanis a mulatószene csillagának, Csocsesznek a dalszövegeit kritizálta, és a vécével hozta őket összefüggésbe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.