Monica Lewinsky csupán 22 éves volt, amikor egy nap arra ébredt, hogy egy egész világ ismeri a nevét és pocskondiázza őt, amiért kiderült, hogy szexuális jellegű kapcsolata volt Bill Clintonnal. Érthető, hogy Monica eltűnt a nyilvánosság elől, de most előállt és elmondta, mivel is foglalkozik mostanában. 

Monica Lewinsky összesen kilencszer létesített szexuális jellegű kapcsolatot Bill Clintonnal, amelyet egyik fél sem akart a nyilvánosságra hozni, végül azonban mégis kiderült az afférjuk. Monica kolléganője ugyanis felvette, ahogy a nő az esetekről beszámolt neki, így tagadni sem volt érdemes, hogy Clinton és a fiatal gyakornok között nemi kapcsolat volt. A szereplők eleinte mégis megpróbálták...

Bill Clinton és Monica Lewinsky a botrány idejénForrás: AFP/Staff

"Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel" - mondta akkor Clinton, de végül minden részlet kiderült, Monicának pedig olyan dolgokat kellett kiállnia a következő hónapokban, amiket senkinek sem lehetne kívánni. Szinte minden ember őt pocskondiázta az interneten és az utcán, a megjelenésétől kezdve a viselkedésén át egészen a múltjáig mindent kiderítettek és kritizáltak. Monica az elmúlt években a lehetőségekhez képes próbált normális életet élni, de meg kellett birkóznia azzal, hogy ettől a bélyegtől ő már soha nem fog szabadulni. Ha már azonban neki ezt el kellett tűrnie úgy döntött, megpróbál másoknak segíteni, és harcol a terrorizálás és az erőszak minden formája ellen. Nem tudnám megszámolni, mennyi borzalmas dolgot mondtak az emberek nekem az interneten, de azt egy kezemen is, hányan mondták ezeket a szemembe" - mondta Monica, aki szerint az internetes zaklatásokkal az a legnagyobb baj, hogy nincs határ, és úgy érzi az ember, hogy az egész világ rajta nevet. Ezért tette fel az életét arra, hogy segítsen az áldozatoknak - írja a Daily Star.

Megszólalt Bill Clinton egykori szeretője
Monica Lewinsky több év hallgatás után újra beszélt a Bill Clinton egykori amerikai elnökkel folytatott viszonyáról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!