Verseny a rajongókért: Mága Zoltán megelőzte Kasza Tibit

Forrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész -
Kasza Tibi Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan változás történt a közösségi oldalon, amire talán senki nem számított: Mága Zoltán Facebook rajongó tábora akkorára nőtt, hogy még Kasza Tibit is megelőzte.

A hamarosan háromszoros édesapává váló Mága Zoltán rajongótábora óriásit duzzadt az elmúlt két hónapban: szinte a duplájára nőtt, így ma már több mint 922 ezer követővel rendelkezik. Ezzel pedig a magyar celebeket összesítő listán feljött a második helyre. A vezető pozíciót továbbra is Schobert Norbi tartja 1,4 millió rajongóval, míg a lista harmadik helyére Kasza Tibi csúszott, akinek 987 ezer követője van. Őket követi a sorban Rubint Réka és Nótár Mary.

Mága Zoltánnak az utóbbi 2 hónapban duplázódtak meg a rajongói Facebookon Forrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

A Fészbuker.hu adatai szerint a hegedűművész követői nagy részét külföldi rajongók alkotják, a magyarok pedig csupán az ötödét teszik ki. A lájkolók 60 százaléka Bangladeshből, Indiából és Pakisztánból származik. Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy ezekben az országokban rengeteg álprofil létezik, amelyeket meg lehet vásárolni abból a célból, hogy a hírességek növelhessék rajongótáborukat.

70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg http://www.life.hu/sztarok/20171120-titok-derult-ki-ii-erzsebet-hazassagaval-kapcsolatban.htmlKülönleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. TV + Sztárok--Hódi Pamela már nem is beszél gyermeke apjáról, Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-hodi-pamela-mar-nem-is-beszel-gyermeke-apjarol-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián sokáig voltak egymás mellett, de hosszú vívódás után úgy döntöttek, végleg különválnak. Pamela már beszélni sem hajlandó volt párjáról. TV + SztárokOrigo10 évvel fiatalabb kedvese nyilatkozott Nagy Ervinrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-10-evvel-fiatalabb-kedvese-borbely-alexandra-nyilatkozott-nagy-ervinrol.htmlAmilyen nehezen indult Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata, a pár most olyannyira boldog egymás oldalán. Ritkán nyilatkoznak a kapcsolatukról, a színésznő most mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Csak úgy ragyognak: Cserpes Laurát Gyurta Danival fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-cserpes-laurat-gyurta-danival-fotoztak.htmlRitkán oszt meg közös fotót Cserpes Laura és párja, Gyurta Dani, ezúttal azonban kivételt tettek: életük első fotózásába engedtek betekintést. TV + Sztárok--Majka tablóképén nevet az ország - Vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-majka-tablokepen-nevet-az-orszag-vicces-foto.htmlEgy 20 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Majka az Instagramján: a műsorvezető az ózdi szakközépiskola tablóképén látható - fülbevalóval a fülében. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra most nagyon kiakadt: "Egyszerűen nem tudom felfogni"http://www.life.hu/sztarok/20171120-ordog-nora-most-nagyon-kiakadt-egyszeruen-nem-tudom-felfogni.htmlNánázsia néven készített vlogot Nánási Pál és Ördög Nóra, a felvételeket az Ázsia Expressz forgatása közben rögzítették. A legutóbbi részben a műsorvezető igencsak kiakadt a nem megfelelő higiéniai körülmények láttán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.