Olyan változás történt a közösségi oldalon, amire talán senki nem számított: Mága Zoltán Facebook rajongó tábora akkorára nőtt, hogy még Kasza Tibit is megelőzte.

A hamarosan háromszoros édesapává váló Mága Zoltán rajongótábora óriásit duzzadt az elmúlt két hónapban: szinte a duplájára nőtt, így ma már több mint 922 ezer követővel rendelkezik. Ezzel pedig a magyar celebeket összesítő listán feljött a második helyre. A vezető pozíciót továbbra is Schobert Norbi tartja 1,4 millió rajongóval, míg a lista harmadik helyére Kasza Tibi csúszott, akinek 987 ezer követője van. Őket követi a sorban Rubint Réka és Nótár Mary.

Mága Zoltánnak az utóbbi 2 hónapban duplázódtak meg a rajongói FacebookonForrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

A Fészbuker.hu adatai szerint a hegedűművész követői nagy részét külföldi rajongók alkotják, a magyarok pedig csupán az ötödét teszik ki. A lájkolók 60 százaléka Bangladeshből, Indiából és Pakisztánból származik. Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy ezekben az országokban rengeteg álprofil létezik, amelyeket meg lehet vásárolni abból a célból, hogy a hírességek növelhessék rajongótáborukat.