Kasza Tibi furcsa telefonhívást kapott a hétvégén, egy ismeretlen számról keresték méghozzá azzal, hogy az énekes összetörte az illető autóját. A csalók valószínűleg pénzt szerettek volna kicsikarni Tibiből, de feljelentés lesz a vége.

Csalók próbálták meg átverni Kasza Tibit a hétvégén. Az énekest egy bizonyos 50-es körzetszámú telefonról hívta fel egy Judit nevű hölgy azzal a szöveggel, hogy Tibi összetörte az autóját. Legalábbis a szélvédőjén hagyott cetliből ez derül ki. Természetesen ez nem volt igaz, egy ponton túl pedig a nő is bontotta a vonalat.

Kasza Tibiit megpróbálták átverniForrás: TV2

Tibiék nem hagyták annyiban a dolgot, és rákerestek a telefonszámra. Kiderült, hogy már többeket is megpróbált átverni aznap. Voltak vicces és ártatlan hívások, ám voltak meglehetősen komolyak: előfordult, hogy bankkártya adatokat próbált meg kicsalni a hívó. Ebben az a veszélyes, ha olyan embert hívnak fel egy ilyen tréfával, aki teszem fel idős és rosszul lesz emiatt. Vagy ha ilyen trükkös számról csalók próbálnak meg kicsalni infókat az áldozatoktól, akik nem tudják a számot visszahívni és leellenőrizni" – mondta Tibi, aki természetesen megteszi a szükséges lépéseket, a rendőrséghez fordul - tudta meg először a TWN, ami egyébként Kasza Tibi bulvároldala.