VV Fanni állítólag Németországban lett prostituált

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
prostituált Való Világ VV Fanni Németország RTL Klub
VV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket.

Még mindig nem találták meg a napokkal ezelőtt eltűnt egykori Való Világ szereplőt, aki az elmúlt időszakban nyiltan vállalta, hogy prostituáltként keresi a kenyerét. Hiába a szülői intelem, Fanni ezt az utat választotta magának és a jelek szerint rossz társaságba is keveredett. A hozzá közel álló emberek szerint a közelmúltban megismerkedett egy titkozatos nővel, aki nem volt rá jó hatással.

VV Fanni eltűnt Forrás: Facebook/ VV Fanni

A fiatal lányt akkor kezdte el kerestetni a családja, amikor napok óta nem adott jelt magáról és két kiskutyáját az üres lakásásban találták. Fanni egykori párja szerint nem önszántából ment el, hanem vitték.

Most azonban egy új nyomot találtak:

Jessica néven hirdeti magát Fanni képeivel egy nő Németországban,

akinek a hangja is kisértetiesen hasonlít az egykori szolifüggő celebére. Azonban hiába próbáltak meg vele angolul vagy németül beszélni, lecsapta a telefont.

"Tudom, sokan azt hiszik, hogy egyszerűen kiment külföldre, de nem így van. Sem az édesanyjával, sem a kutyáival nem tenne ilyet. Ha Németországban van is, biztos, hogy nem önszántából" – jelentette ki Renátó, az exbarát a Bors megkeresésére.

Fresh Andi bevallotta, hogy szerető volthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-fresh-andi-bevallotta-szereto-volt.htmlFresh Andi is az Appra magyar! sztárjai között szerepelt az első héten. A szőke nagyszájú lány azt is bevallotta az egyik kérdés alkalmával, hogy bizony volt, amikor ő is szeretőként volt egy kapcsolatban.TV + Sztárok--Különválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigoNovothny Soma focistával jár Rubint Rella: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-novothny-soma-focistaval-jar-rubint-rella-rubint-reka-unokahuga.htmlA közös fotót Novothny Soma osztotta meg nemrégiben Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Puskás Peti az X-Faktor fináléját értékelte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-puskas-peti-az-x-faktor-finalejat-ertekelte.htmlPuskás Peti az X-Faktor fináléjára mentorált nélkül maradt, de elmondta, nagyon kíváncsi volt a döntőre. Várta, hogy milyen lesz az este, ki, mit fog produkálni és nem csalódott. A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására majd a stábbuliból indul, hiszen műsorvezetőként kell majd helytállnia Afrikában.TV + Sztárok--Paris Hilton meghízott vagy terhes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-paris-hilton-meghizott-vagy-terhes.htmlTalálgatásokra okot adó fotót osztott meg magáról a Twitteren Paris Hilton. TV + Sztárok--Sok kislány tartja példaképének Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-kislany-tartja-peldakepenek-hodi-pamelat-meselte-varkonyi-andrea-micsoda-nok-cimu-musoraban.htmlVárkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában beszélt arról Hódi Pamela, hogy miért lehet példakép. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.