Különválik az X-faktor győztes párja?

Forrás: X-Faktor -
győztes X-Faktor Ricco és Claudia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat...

Úgy tűnik, Ricco és Claudia bár a karrierjüket ezután is közösen képzelik el, nem egy helyen fognak élni. A fiatal srác nagyon szeretne Magyarországra költözni, ám Claudiának fontos a családja közelsége, így Szlovákiában marad. Mint mondják, hiába a távolság, a duó töretlenül folytatódik, a több száz kilométer pedig áthidalható probléma.

Ricco és Claudia Forrás: X-Faktor

"Ha Ricco úgy dönt, hogy Magyarországon szeretne élni, ez sem jelent nekem problémát, megoldjuk, hogy gördülékenyen menjen a munka még ha ingáznunk is kell. Nekem fontos, hogy a családom közelében maradjak, de tudom, hogy Riccónál mindig lenne egy hely számomra, sőt, ahogy mondja, egy szoba is. A távolság sosem jelentett számunkra problémát, az X-Faktor miatt is sok kilométert kellett megtennünk, akár hetente is" -nyilatkozta a Borsnak Clauida.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.