Serena Rigacci üzent a magyar szurkolóinak: videó

X-Faktor Serena Rigacci videó üzenet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serena Rigacci, az olasz származású 15 éves fiatal lány lett az idei X-Faktor második helyezettje. Ezt üzente rajongóinak.

Ricco és Claudia nyerte az idei X-Faktor versenyét, ezáltal a második helyezett a tinilány, Serena Rigacci lett. Az olasz szőkeség a Life.hu riporterén keresztül üzent rajongóinak. Megköszönte a támogatást és a sok szeretetet, amit a műsor alatt kapott.

VV Fanni állítólag Németországban lett prostituálthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vv-fanni-allitolag-nemetorszagban-lett-prostitualt-hirdeti-magat.htmlVV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket. TV + Sztárok--Különválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigoIstenes Bence szerint Kiss Rami jól vezette az X-Faktort, sokat fejlődötthttp://www.life.hu/sztarok/20171126--istenes-bence-szerint-kiss-rami-jol-vezette-az-x-faktort-sokat-fejlodott.htmlAz X-Faktor fináléját Kiss Ramóna helyett Istenes Bence vezette, hiszen Rami a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt már Afrikában van. Bence elmondta, soha még annyi üzenetet nem kapott, mint amikor bejelentette, ő lesz az utolsó adás műsorvezetője. Ennek lehetséges okairól, valamint Ramiról is elmondta Bence a véleményét.TV + Sztárok--Serena Rigacci korai fellépéseit még tuti nem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20171126-igy-enekelt-kislanykent-serena-rigacci.htmlMár hétévesen is indult tehetségkutatóban Serena Rigacci, akinek korai felvételein, mi is ledöbbentünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.