Istenes Bence szerint Kiss Rami jól vezette az X-Faktort, sokat fejlődött

Forrás: Fb / Istenes Bence -
X-Faktor 2017 Celeb vagyok, ments ki innen! Istenes Bence Kiss Ramóna
Az X-Faktor fináléját Kiss Ramóna helyett Istenes Bence vezette, hiszen Rami a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt már Afrikában van. Bence elmondta, soha még annyi üzenetet nem kapott, mint amikor bejelentette, ő lesz az utolsó adás műsorvezetője. Ennek lehetséges okairól, valamint Ramiról is elmondta Bence a véleményét.

Paris Hilton meghízott vagy terhes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-paris-hilton-meghizott-vagy-terhes.htmlTalálgatásokra okot adó fotót osztott meg magáról a Twitteren Paris Hilton. TV + Sztárok--Friss hírek az eltűnt VV Fanni ügyében elindított nyomozásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-friss-hirek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben-elinditott-nyomozasrol-exparja-nyilatkozott.htmlMint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. TV + Sztárok--Kiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Ezek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikákhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ezek-voltak-a-legdurvabb-nezoi-x-faktor-kritikak.htmlMiért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. TV + SztárokOrigoSok néző nem volt elégedett azzal, hogy az X-Faktort Ricco és Claudia nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-nezo-nem-volt-elegedett-azzal-hogy-az-x-faktort-ricco-es-claudia-nyerte.htmlTalán még nem volt olyan a tehetségkutatók történetében, hogy az eredményhirdetés után a szavazók egy része ne gyanakodott volna bundára. Nos, most is így történt, nem mindenki örült Ricco és Claudia győzelmének. Az adás utáni nézői kommentekből szemezgettünk. TV + SztárokOrigoLiptai Claudiát kapta születésnapjára Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20171125-liptai-claudiat-kapta-szuletesnapjara-kiszel-tunde-egy-tortan.htmlMeglepő, ám kedves ajándékot kapott a születésnapjára a naptárdíva. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.