Rubint Réka szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című reality-ben, de csupán pár rész erejéig. Most elárulta, valójában mit jelent számára a luxus.

Pár epizód után otthagyta Rubint Réka a VIASAT3 reality-jét, mint mondja, azért, mert nem tudta összeegyeztetni a forgatásokat egyéb elfoglaltságaival. Bár sokan azt mondták neki, nem is illett bele a sorozatba, ő továbbra is nézi a műsort, ha teheti, és szerinte a luxusfeleségek egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a kamera mutatja őket.

Rubint Réka megbecsüli a pénztForrás: Istvan Ruff

A zoom.hu-nak adott interjúban elárulta azt is, nem jellemző rá a vásárolgatás, egy ruhadarabot, csizmát akár évekig hord. Mint mondja, ő tényleg megbecsüli a pénzt.

„Én nem tudok más lenni, mint amilyen vagyok. Nekem a pénz az a munkám természetes hozadéka, nem tudnék elszámolni azzal, mennyit kerestem pontosan az elmúlt hónapban. Soha nem azért szerepelek, hogy nagyon sok pénzt keressek, ez mindig is így volt. Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek, a műsor címéből is csak a feleség illik rám. A luxus nálam nem a sokadik táskát jelenti, hanem azt, hogy tudok aludni fél órát." – nyilatkozta az oldalnak.