Kabát Peti pikáns ételekkel etette Köllő Babettet: videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett Celeb vagyok ments ki innen Kabát Peti RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett, a Feleségek Luxuskivitelben című reality sztárja is a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor celebtáborát erősíti. Úgy tűnik, a nézők nagyon szeretik vagy éppen nem szeretik őt, ugyanis egy alkalmat kivéve eddig őt küldték bátoságpróbára. A következő adásban Kabát Péter a párja, aki igen hevesen flörtölt a szőkeséggel.

A mai adásban azt láthatjuk, ahogy Babett egy finom dzsungelvacsorán veszt részt társával, Kabát Péterrel. A vacsora azonban korántsem lesz olyan romantikus, mint hinnénk: undorító dolgokat kell majd megenniük a versenyzőknek. Kabát, aki előszeretettel flörtöl a celeblányokkal, ezúttal sem mellőzte a félreérthetetlen kijelentéseket:

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Köllő Babett Fotó: Polyák Attila - Origo

"Olyat kapsz tőlem a szádba, amit szeretni fogsz" - mondta a bekötött szemmel remegő luxusfeleségnek.

Pilát Gábor: A halál hatalmahttp://www.life.hu/intim/20171130-pilat-gabor-a-sikerrol-es-a-kudarcrol.htmlA halálnak nincs nagy rajongótábora, pedig az is az élet része. Féljük és kerüljük. Az életet elfogadjuk, hirdetjük, de sokszor nem tiszteljük. IntimOrigoFérfi sztárok, akik mindkét nemet szeretik: Tom Hardytól Jared Letóighttp://www.life.hu/sztarok/20171201-ferfi-sztarok-akik-mindket-nemet-szeretik-tom-hardytol-jared-letoig.htmlNem igazán szeretnek válaszolni a sztárok a szexualitásukat érintő kérdésekre, de azért akadnak olyanok, akik nyíltan kezelik az intim életüket is. Ezek a sztárpasik például könnyedén felvállalták, hogy ők bizony a másik kapura is játszanak, vagyis a saját nemükhöz is vonzódnak. Pedig ki gondolta volna a maszkulin Tom Hardyról, hogy volt már szexuális élményben része férfival? TV + SztárokOrigoSzemben a leggyilkosabb kórral: 7 emlékezetes film az AIDS-rőlhttp://www.life.hu/kult/20171127-het-emlekezetes-film-az-aids-rol.htmlMár játsszák a hazai mozik a remek 120 dobbanás percenként című filmet, melynek aktivista hősei a 90-es évek elején az AIDS veszélyeire hívják fel a figyelmet, drámai személyes érintettséggel kísérve. Ebből az alkalomból úgy éreztük, itt az ideje listára gyűjtenünk a téma legfontosabb mozgóképes alkotásait. Kult--81. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük Müller Péter legszebb gondolataithttp://www.life.hu/kult/20171201-81-szuletesnapja-alkalmabol-osszegyujtottuk-muller-peter-legszebb-gondolatait.htmlMa, azaz december 1-jén ünnepli Müller Péter a 81. születésnapját. Ezúton is sok boldogságot küldünk sztárszerzőnknek, akivel tavaly ilyenkor egy átfogó interjút készítettünk életének legszebb pillanatairól. Az interjút ITT olvashatod. Ezúttal pedig e jeles nap alkalmából összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket tőle. Fogadjátok szeretettel! Kult--Babafotózással foglalkozik Palácsik Lilla http://www.life.hu/sztarok/20171201-palacsik-lilla-babafotozassal-foglalkozik.htmlKiderült, mivel foglalkozik Vajna Timi csinos húga, Palácsik Lilla. TV + SztárokOrigoIsten éltesse Woody Allent http://www.life.hu/kult/20171201-ma-lett-82-eves-a-vilaghiru-rendezo-woody-allen.htmlWoody Allen ma ünnepli 82. születésnapját. A különleges alkalomból összegyűjtöttük a legjobb nőkről és kapcsolatokról szóló idézeteit. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.