Jessica Alba terhespocakja már nagyon nagy: fotó

Forrás: NORTHFOTO/SMXRF/starmaxinc.com/Smxrfstarmaxinc.Com -
baba pocak terhes Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba július közepén jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós, de arról nem beszélt, mikorra várják az újabb babát. A pocakját elnézve azonban hamarosan megérkezik a csemete.

Jessica Alba egy cuki videóval jelentette be július közepén, hogy harmadik gyermekével várandós. A színésznő azt azonban nem közölte, pontosan mikorra várják az újabb családtagot. Az biztos, hogy a bejelentéskor már volt pocakja a színésznőnek, ami azóta már nagyon megnőtt! A napokban kapták őt lencsevégre az utcán, és bizony már elég gömbölyű a hasa!

Jessica Alba terhespocakja már nagyon nagy Forrás: NORTHFOTO/SMXRF/starmaxinc.com/Smxrfstarmaxinc.Com


Pocakjából ítélve akár napokon belül életet adhat gyermekének a sztármama, aki a harmadik lesz a sorban! Jessica Albának egyébként nagyon szerencsés alkata van, hátulról egyáltalán nem látszik rajta, hogy terhes, ahogy az arcán sem. Csak a pocakja gömbölyödik, az viszont már nagyon!

Harmadik gyermekét várja Jessica Alba

Hivatalosan is bejelentette a színésznő, hogy harmadik kisbabáját várja. Nézd meg, milyen cuki videóval tudatta az örömhírt! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.