Sztárok, akik 40 felett is vállaltak gyereket: Fejős Évától Halle Berryig

Fejős Éva Halle Barry Céline Dion Liptai Claudia gyerekvállalás 40 év felett Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár egyre inkább kitolódik a gyermekvállalás időszaka, 40 felett szülni még mindig kicsit extrém, pedig egyre több híres és nem híres nő vállal a negyedik iksz után is gyermeket. Íme, azok a sztárok, akiknek negyvenen túl is született gyermekük.

Céline Dion – 42

Céline Dion Forrás: Valerie Macon / AFP

Az énekesnő először 33 évesen vállalt gyermeket, ám a másodjára nem akart könnyen összejönni a baba. 6 mesterséges megtermékenyítésen esett át, mire végre összejött már 42 éves volt az énekesnő, és egészséges ikrei születtek.


Halle Berry - 41, 47

Halle Berry Forrás: Northfoto

A színésznő kétgyermekes anyuka, de ő mindkét gyermekét 40 felett szülte. Az első akkor érkezett, amikor a színésznő 41 éves volt, a második pedig még őt is meglepetésként érte 47 évesen. „Azt hittem, ez már mögöttem van, a menopauza határán voltam, szóval ez tényleg nagyon váratlan volt" – mondta második gyermekéről Halle.


Fejős Éva - 49

Fejős Éva Forrás: Facebook

Az írónő nagyon pörgős életet élt: folyton dolgozott és utazott. Egészen 49 éves koráig kellett várnia arra, hogy a körülmények alkalmasak legyenek a gyermekvállalásra. Késői terhessége nagyon megosztotta az embereket, de persze Éva nem foglalkozott a negatív kritikákkal: hiszen ő most érezte elérkezettnek az időt. Azóta azonban a körülmények kissé rendezetlenné váltak, ugyanis a hírek szerint Fejős Éva párja elhagyta a családját.


Liptai Claudia - 43

Liptai Claudia Forrás: tv2

Liptai Claudia élete hirtelen vett nagy fordulatokat: új párt talált Pataki Ádám személyében, és nagyon gyorsan megfogant szerelmük gyümölcse is. A műsorvezető élő adásban jelentette be annak idején terhessége hírét, és 43 éves volt akkor, amikor magához ölelhette második gyermekét, Marcit. Claudia élete ezzel teljesedett ki igazán, és most boldogabb, mint valaha.


Jakupcsek Gabriella – 45

Jakupcsek Gabriella és kislánya, Emma Forrás: EVA/Eva

Jakupcsek Gabriella első két gyermekét viszonylag fiatalon szülte, ám második házasságában nagyon sokáig váratott magára az áldás. A műsorvezető éppen a napokban viszont elárulta, hogy miért 45 évesen lett háromszoros anyuka. "Picit lelkiismeret-furdalással is töltött el, hogy nincs közös gyerek. De annyit dolgoztam, hogy esélyem sem volt teherbe esni" - mondta Jakupcsek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.