Sebestyén Balázs és felesége fürdőruhában karácsonyozik: fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
karácsony nyaralás felesége Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és felesége a tegerparton karácsonyozik.

Balázs nem sokszor teszi ezt, karácsony alkalmából azonban kivételt tett, és megmutatta feleségét, Vikit. A tengerpartról jelentkeztek be, minden bizonnyal melegebb éghajlatra utaztak karcsányozni. A kép szerint a pár már a 12. karácsonyát tölti együtt.

Meghalt Matt Damon édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20171225-meghalt-matt-damon-edesapja.htmlKent Damon már jó ideje küzdött a rákkal. Sajnos legyőzte a gyilkos kór. TV + Sztárok--Emlékeztek még erre a sikeres énekesnőre? Ma lett 46 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20171220-46-eves-lett-a-90-es-evek-sztarja-dido.htmlA 90-es évek végén és a 2000-es évek elején szinte minden toplistát meghódított a brit énekesnő, Dido. Biztosan te is jól emlékszel még a slágerire, de mi történt azóta az énekesnővel, aki december 25-én ünnepli a 46. születésnapját? TV + Sztárok--Friss karácsonyi képek a norvég királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-karacsonyi-kepek-a-norveg-kiralyi-csaladrol.htmlRitkán látjuk a lapokban a norvég királyi család tagjait. Íme a legfrissebb képek! TV + Sztárok--Megmutatta karácsonyfáját Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171224-megmutatta-karacsonyfajat-hajdu-peter-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, gyerekei nélkül, édesanyjával ünnepli a szentestét Hajdú Péter, aki a Facebookján a karácsonyfáját is megmutatta. TV + SztárokOrigoMegható szavakkal kíván boldog karácsonyt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171224-meghato-szavakkal-kivan-boldog-karacsonyt-liptai-claudia-musorvezeto.htmlLiptai Claudiáról minden fotóján sugárzik a boldogság. A legutóbbin - amellyel boldog karácsonyt kíván követőinek - ő maga nem szerepel, viszont lencsevégre kapta a karácsonyfát bűvölő kisfiát és nagylányát is. Megható pillanatok tanúi lehetünk. TV + SztárokOrigoMegmutatta karácsonyfáját Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171224-megmutatta-karacsonyfajat-alfoldi-robert-szinesz.htmlHivatalos Facebook-oldalára posztolt a színész. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.