Így babázik a Válótársakban Földes Eszter és Lengyel Tamás: exkluzív videó

Forrás: RTL Klub -
ikrek Lengyel Tamás Válótársak Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vannak első karácsonyukon és szilveszterükön Földes Eszter illetve a Válótársakban megformált karakterének ikerbabái. Íme, egy exkluzív előzetes arról, hogyan boldogul Joci és Szonja a gyerekekkel. 

Földes Eszter karakterének, Szonjának valóra vált az álma: terhes lett, ráadásul ikrekkel. A pár életében természetesen ez óriási változás, ezt nemsokára láthatjuk is a visszatérő Válótársakban. A sorozat hamarosan újra képernyőre kerül, Szonjának és Jocinak immár szülőkként kell teljesíteniük, egy exluzív előzetesben be is mutatják, eddig hogy boldogulnak.

Így babázik a Válótársakban Földes Eszter és Lengyel Tamás Forrás: RTL Klub

Érdekesség, hogy Földes Eszter nem csak a a képernyőn anyuka, hamarosan a való életben is az lesz. December közepén, a Facebook-oldalán jelentette be a színésznő, hogy ő és férje, Lovasi András babát várnak! "Legközelebb hárman jelentkezünk, amikor eljön az ideje!" - írta akor a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.