Kim Kardashian nagyon finnyás: ennek az ételnek a szagát sem bírja

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Trago -
Kim Kardashian indiai étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian kifejezetten szeret mindent megosztani magáról, így azt sem tartotta titokban, hogy mit nem vesz be a gyomra. 

Kim Kardashian élete nyitott könyv, hiszen a valóságshow-juk még mindig forog. Így szinte mindent megtudhatunk a családról, a furcsa szokásaikat és ízlésüket beleértve. Az egyik epizódban például az derült ki, hogy Kim Karadshian mit nem képes a szájába venni. Persze nem kell rosszra gondolni, egyfajta ételről van szó...

Láthatóan a fagyival nincs baja a sztárnak Forrás: Getty Images/FilmMagic/Trago

A sztár

az indiait egyáltalán nem bírja elviselni.

Nemcsak megenni nem tudja, még a szagától is rosszul van. Később a kijelentései miatt bocsánatot is kellett kérnie és leszögezte, az indiai emberekkel semmi baj, de sajnos az ételeiket egyszerűen nem bírja lenyelni – idézi a Foodyny a történteket.

Így nézett ki a karrierje kezdetén Kim Kardashian

Kim Kardashian nemrég töltötte be a 37. születésnapját, ennek alkalmából pedig összeszedtük, hogyan is nézett ki a világsztár még a kezdetek kezdetén: így festett.
Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik már évtizedek óta boldog házasságban élnek: Barbra Streisandtól John Travoltáighttp://www.life.hu/sztarok/20180115-sztarparok-akik-mar-evtizedek-ota-boldog-hazassagban-elnek.htmlManapság egyre több kapcsolat végződik válással, így mindig öröm olyan párokról hallani, akik valóban kitartottak egymás mellett úgy, ahogy azt az esküjükben megígérték. Íme, néhány olyan sztárpár, akik ismerik a boldog házasság titkát, hiszen a felsoroltak közül a legtöbben több mint 20 éve vannak együtt. Szerencsére el is árulták, hogy mi tartja őket össze. TV + Sztárok--Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Két év próbaidőt kapott Gáspár Evelin, közokirat-hamisításérthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-ket-ev-probaidot-kapott-gaspar-evelin-kozokirat-hamisitasert.htmlKözokirat-hamisítás és adóazonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának döntenie kell férje helyzetéről, vele folytatja-e továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-hosszu-katinkanak-dontenie-kell-ferje-helyzeterol.htmlMég mindig külön él az úszóházaspár, Hosszú Katinka és Shane Tusup. Katinkának azonban legkésőbb csütörtökig döntenie kell férje ügyében, vele akarja-e folytatni tovább az úszást vagy sem. TV + SztárokOrigoJövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.