Kiakadtak a rajongók a Dolly és Palcsó Tamás-formáción

Dolly Dolly Plussz Palcsó Tamás Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla mindössze egy év után feloszlott Dolly és Jáger Gyula kettőse, vagyis a Dolly Plussz. Az énekesnő azonban most Palcsó Tomival feltámasztotta a formációt, ám ez a felállás nem mindenkinek tetszik, sőt, a rajongók kommentekben fejezték ki csalódottságukat. 

„Nem fér össze a Dolly+Palcsó stílus", „Megnézném, ahogy Dolly énekli Palcsóval a Térden állva jövök hozzád című dalt", „Palcsónak köze nincs ehhez a stílushoz, és ha korrektek szeretnénk lenni, az énekléshez sem", „Rossz csere volt!" – idézi a Dolly Rollosok Klubja Facebook-közösséget a Bors.

A csoport vezetője elmondta, hogy legszívesebben egyedül látnák Dollyt a színpadon, de más dolog is rosszul esik nekik.

"Dolly nem kezelte túl empatikusan Kékes Zoli halálát, és most, a tragédia első évfordulóján sem emlékezett meg róla, több, mint harminc év együtt zenélés után, míg a csoport egy egész hétvégét szentelt Sziszinek. Jáger Gyula pedig igazából egy Flipper Öcsi-imitátor, és sosem értettük ezt a formációt. Ám Dolly-rajongókként igyekeztünk megbarátkozni a változással. Palcsó Tomi viszont teljesen érthetetlen számunkra. Elismerjük, mint tehetséges énekest, de az ő műfaja nagyon nem egyezik a Dolly Roll-életérzéssel. Ha őszinte akarok lenni, mi Kékes Zoli halála után, leginkább szólóban, zenekar kíséretében látnánk, hallgatnánk szívesen Dollyt, de persze mindenhogyan szeretjük és további sikereket kívánunk neki" - nyilatkozta.

Az énekesnő és a volt megasztárost a napilap munkatársai nem érték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.