Sztárok, akik karrierjük előtt a Mekiben dolgoztak: Pinktől Rachel McAdams-ig

McDonald's Sharon Stone James Franco Rachel McAdams Pink Meki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényűző karrierjük előtt a sztárok is megtettek mindent, hogy megéljenek, nem riadtak vissza attól sem, hogy a "Segíthetek-család" tagájvá váljanak, vagyis a gyorséttermi munkát is elvállalták. Shania Twain, Rachel McAdams vagy éppen Pink csak néhány azok közül a hírességek közül, akik készítettek hamburgert a McDonald's-ban. 

Rachel McAdams

Rachel McAdams Forrás: AFP/Jason Merritt

A színésznő saját bevallása szerint nem volt jó munkaerő a McDonald's-ban, mégis három évet lehúzott. 16 évesen kezdte, akkoriban gyerekszínházban dolgozott, de mivel az nem fizetett túl jól, kénytelen volt másodállás után nézni. Szerencsére Rachel McAdams sem ragadt a gyorsétteremben, de a színésznő szerint egészen jó volt ott dolgozni.

Sharon Stone

Sharon Stone Forrás: Getty Images

Az 59 éves színésznő is volt a gyorsétterem alkalmazottja, bár ő nem nagyon dicsekedett el az ott töltött időszakkal. Annyi azonban biztos, hogy bizony ő is készítette a hamburgereket, mielőtt még igazán beindult volna a karrierje.

Pink

Pink Forrás: MTI/AP/Invision/Matt Sayles

Mindent megtett a megélhetésért a lázadó énekesnő, így ő szinte az összes gyorsétteremnél dolgozott fiatalon. Megfordult a Pizza Hutnál, de dolgozott az Amerikában népszerű Wendy's-nél és persze a McDonald's-nál is.

Shania Twain

Shania Twain Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Az énekesnő 17 évesen kezdte gyorséttermi pályafutását, mindennap iskola után a McDonald's-ban dolgozott. Ráadásul nem is az volt az egyetlen munkahelye, csütörtök és szombat este a gyorsétterem mellett még egy bárban is felszolgált, ami azt jelentette, hogy szinte semmit nem audt, de mivel szüksége volt a pénzre, nem volt más választása.

James Franco

James Franco Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

A színész még csak színésznek tanult akkor, amikor kénytelen volt elhelyezkedni a gyorsétteremnél, de jó szívvel emlékszik vissza arra a néhány hónapra, amit ott töltött. Éjszaka dolgozott, és hogy szórakoztatóbbá tegye az ott töltött időt, mindig másmilyen akcentussal szólalt meg, így munka közben gyakorolhatta színészi képességeit, ráadásul a csajokat is így szedte fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.