Fényűző karrierjük előtt a sztárok is megtettek mindent, hogy megéljenek, nem riadtak vissza attól sem, hogy a "Segíthetek-család" tagájvá váljanak, vagyis a gyorséttermi munkát is elvállalták. Shania Twain, Rachel McAdams vagy éppen Pink csak néhány azok közül a hírességek közül, akik készítettek hamburgert a McDonald's-ban. 

Rachel McAdams

Rachel McAdamsForrás: AFP/Jason Merritt

A színésznő saját bevallása szerint nem volt jó munkaerő a McDonald's-ban, mégis három évet lehúzott. 16 évesen kezdte, akkoriban gyerekszínházban dolgozott, de mivel az nem fizetett túl jól, kénytelen volt másodállás után nézni. Szerencsére Rachel McAdams sem ragadt a gyorsétteremben, de a színésznő szerint egészen jó volt ott dolgozni.

Sharon Stone

 

Sharon StoneForrás: Getty Images

Az 59 éves színésznő is volt a gyorsétterem alkalmazottja, bár ő nem nagyon dicsekedett el az ott töltött időszakkal. Annyi azonban biztos, hogy bizony ő is készítette a hamburgereket, mielőtt még igazán beindult volna a karrierje.

Pink

PinkForrás: MTI/AP/Invision/Matt Sayles

Mindent megtett a megélhetésért a lázadó énekesnő, így ő szinte az összes gyorsétteremnél dolgozott fiatalon. Megfordult a Pizza Hutnál, de dolgozott az Amerikában népszerű Wendy's-nél és persze a McDonald's-nál is.

Shania Twain

Shania TwainForrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Az énekesnő 17 évesen kezdte gyorséttermi pályafutását, mindennap iskola után a McDonald's-ban dolgozott. Ráadásul nem is az volt az egyetlen munkahelye, csütörtök és szombat este a gyorsétterem mellett még egy bárban is felszolgált, ami azt jelentette, hogy szinte semmit nem audt, de mivel szüksége volt a pénzre, nem volt más választása.

James Franco

James FrancoForrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

A színész még csak színésznek tanult akkor, amikor kénytelen volt elhelyezkedni a gyorsétteremnél, de jó szívvel emlékszik vissza arra a néhány hónapra, amit ott töltött. Éjszaka dolgozott, és hogy szórakoztatóbbá tegye az ott töltött időt, mindig másmilyen akcentussal szólalt meg, így munka közben gyakorolhatta színészi képességeit, ráadásul a csajokat is így szedte fel.