Hernádi Judit elárulta, annak idején miért hagyta ott a Heti Hetest és arról is beszélt, miért nem olvas kommenteket a közösségi oldalakon.

Hernádi Judit Garami Gábor vendége volt a Potyautas legutóbbi epizódjában és elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy annak idején otthagyta a Heti Hetest.

Éppen azt ünnepeltük vagy sirattuk, hogy bezár, abbamarad a Heti Hetes. Aztán abban az adásban, amikor sirattuk, egyszer csak jött valaki, aki közölte, hogy de, lesz ez tovább, csak az RTL II-n. És akkor én úgy éreztem, hogy ezt nem... Ha én valamit elsiratok, eltemetem, azt nem szeretem kiásni. Amikor ez elindult, amikor én belekerültem, az egy olyan világ volt, amikor hinni lehetett abban, hogy van értelme, hogy az embernek véleménye van." – mesélte Hernádi Judit, majd hozzátette, ő kommenteket sem olvas, mert úgy véli, a közösségi oldalakon nem lehet normális párbeszédeket folytatni. „Én nem bírom a Facebookot... Az nem párbeszéd, hogy valaki elmondja a véleményét, majd jönnek utána a kommentek arc nélkül.. Vagy ha oda is tesz egy arcot, bárki lehet... Nem olvasom el, a kritikákat sem. Mert nem érdekel. Engem a közvetlen dolgok érdekelnek, tehát ha kimegyek a színpadra és akkor nagyjából tudom, hogy az jó-e vagy rossz-e, amit csinálok."