Sztárok, akik megküzdöttek a meddőséggel: Elizabeth Bankstől Mariah Careyig

Elizabeth Banks Sarah Jessica Parker Céline Dion meddőség Mariah Carey Brooke Shields sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden nő számára megy könnyen az anyává válás, ezek a hírességek például mind megküzdöttek azért, hogy végre gyermekük legyen. Harcukat nem titkolták a nyilvánosság elől, ezzel adtak erőt és reményt mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzdött. 

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez


A 44 éves színésznő évekig próbálkozott, de minden alkalommal elvetélt. Az állandó csalódás már a kapcsolatukat is veszélybe sodorta, ezért úgy döntöttek, nem teszik ki magukat többször a fájdalomnak. Ők végül a béranyaság mellett döntöttek, és most nagyon boldogok gyermekeikkel.

Mariah Carey

Mariah Carey Forrás: AFP/Jack Guez

Az énekesnő nagyon sokáig próbált teherbe esni, de mindannyiszor csalódnia kellett. Ha meg is fogant a gyermek, sajnos mindig elvetélt, de Mariah Carey nem adta fel. Termékenységi kezelésekre járt, és meg is lett az eredménye. 2011-ben megszülettek az ikrei.

Brooke Shields

Brooke Shields Forrás: AFP

A színésznő rengeteget szenvedett, hiszen kétségbeesetten szeretett volna anya lenni, de ahányszor teherbe esett, annyiszor el is vetélt. „Összetörtünk" – mondta akkor Brooke Shields, akin végül a lombikprogram segített. Két gyermeke is született.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker Forrás: HBO

Szerette volna kibővíteni családját Sarah Jessica Parker és férje, de hiába. Fiuk születése után hosszú ideig próbálkoztak, de nem sikerült a színésznőnek teherbe esnie. Ekkor döntöttek úgy, hogy béranyaság útján vállalnak gyermeket: így születtek meg a színésznő ikerlányai.


Céline Dion

Céline Dion Forrás: Valerie Macon / AFP

Az énekesnő terhességei borzalmasan küzdelmesek voltak, természetes úton nem sikerült a teherbe esés. A legidősebb fiával születése előtt egy termékenységi specialistához fordult, a két kisebbik fia esetében pedig a lombikprogram mellett döntött. Elárulta, több vetélésen is átesett, mirevégre öröm érte őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.