Janza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni.

Lassan két éve alkot egy párt Janza Kata és a nála 22 esztendővel fiatalabb kollégája, Pesák Ádám. Bár eleinte rengeteg támadás érte őket és azt mondogatták nekik, úgysem tart sokáig a kapcsolatuk, mégis rájuk cáfoltak. A pár nagyon boldog együtt, ugyanakkor a munkájuk miatt mostanában csak kevés időt tudnak együtt tölteni.

A Story magazinnak elmondták, reggeltől estig dolgoznak, és néha csak egy puszira jut idejük, olyan fáradtak, hogy hazaérve már alszanak is. Persze azért igyekeznek minden percet kihasználni, gyakran ebédelnek együtt és amikor idejük engedi, felhívják egymást telefonon. Már azt is kiszámolták, idén mindössze 10 napjuk lesz egymásra. Úgy tervezik, pár nappal előtte kiválasztanak majd egy úti célt, bepakolnak az autóba és nekivágnak a világnak. Hangsúlyozzák, nem az együtt töltött idő mennyisége a fontos, hanem a minősége.

Mindkettőnk életében vannak ilyen pörgős időszakok, közben persze reménykedünk abban, hogy azt majd egy kevésbé rohanós követi, és több időnk lesz egymásra. Aztán persze megint jön egy új feladat, egy szerep, egy felkérés... Szerencsére mindketten pontosan tudjuk, mit követel ez a szakma, ezért inkább megpróbálunk alkalmazkodni."- mesélte a magazinnak Janza Kata.

Janza Kata nagyon szerelmesForrás: Instagram/Janza Kata