4 éve húzódik Tommyboy válása

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
valóvilág válás Tommyboy valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommyboy, a ValóVilág 3. szériájának szereplője 4 éve képtelen elválni a feleségétől, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztásán.

Tommyboy, azaz Könyves Tamás 6 évig volt házas a korábban erotikus filmekben is szerepelt Anettel. A feleség többnyire külföldi táncos munkákból szerzett keresetet, a valóságshow-sztár pedig itthon egyengette a vállalkozásukat. A Bors azt írja, pont akkor szakítottak, amikor végre sikerült egy szép lakást berendezniük maguknak.

Tommyboy 4 éve képtelen elválni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ennek immár 4 éve és a pár azóta sem vált el. Tárgyalásról tárgyalásra járnak, képtelen megegyezni az anyagiakon.

A legutóbbi tárgyalás nemrég volt, már jobban viselem, mint az elején. Amikor még tapasztalatlanabb voltam, mindig gyomorgörccsel mentem a bíróságra! Azóta szerencsére ez megszűnt, és egyre bizakodóbban veszek részt a tárgyalásokon. Szerintem nem létezik olyan válóper, ahol ne tudnának a felek, természetesen a bíróság segítségével és az ügyvédeink támogatásával valamiféle közös nevezőre jutni. Azért vagyok optimista, mert tárgyalásról tárgyalásra ehhez közelítünk." – nyilatkozta a lapnak Tommboy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.