Még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét a Thaiföldön meghalt férfi családja

Forrás: Thinkstock -
halál Pattaya turista boncolás ételmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 45 nap telt el a magyar turista tragikus thaiföldi halála óta, ám a család még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét.

Mint arról korábban beszámoltunk, január végén Thaiföldön életét vesztette egy magyar turista. A 41 éves férfi barátaival együtt egy pattayai hotelben szállt meg, ahol az egyik vacsora után rosszul lett és a kórházba szállítás után elhunyt. Halálát valószínűleg ételmérgezés okozta, ugyanakkor a Blikk azt írja, a család hivatalosan még mindig nem kapta meg a kinti boncolás eredményét és egyelőre arra is várnak, mire jutottak az újbóli boncolás során a magyar orvosok.

Pattaya (A kép csak illusztráció) Forrás: Thinkstock

A temetés a kecskeméti köztemetőben lesz. Rengetegen jelezték, hogy szeretnének eljönni, és végső búcsút venni Tibitől. A barátnője, akit rajongásig szeretett, még mindig össze van törve a fájdalomtól, ahogy az édesanyja is" – nyilatkozta a lapnak a férfi egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.