Jóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pitten

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Brad Pitt üzletember válás Angelina Jolie randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében.

Lassan másfél éve, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt beadta a válókeresetet, most pedig úgy néz ki, ennyi idő után végre mindkettőjüknek sikerült továbblépniük.

Az Entertainment Tonight úgy tudja, bár egyelőre nem komoly a kapcsolat, a színésznő jelenleg egy üzletemberrel találkozgat.

Angie azt mondta a barátainak, hogy még nem áll készen a randizásra, ugyanakkor egy ideje randizik egy jóképű, idősebb üzletemberrel. A férfi nem celeb" – nyilatkozta egy közeli forrás.

Angelina Jolie egy üzletemberrel találkozgat Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

Kiderült az is, hogy Brad Pittnek is van valakije, és már esély sincs arra, hogy az egykori házaspár egyszer újra egymásra találjon.

"Persze sokan beszélnek arról, hogy hátha egyszer újra összejönnek... Ez azonban soha nem fog megtörténni. Bár a gyerekek miatt korábban jártak terápiára, nincsenek jóban és akkor is nehezükre esett, hogy egy szobában tartózkodjanak" - mesélte a névtelen forrás.

Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoOmri Katz gyerekként szerepelt a Dallas-ban, rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-omri-katz-gyerekkent-szerepelt-a-dallasban-ra-sem-lehet-ismerni.htmlOmri Katz-ot, azaz John Ross Ewingot gyermekként ismerhette meg a világ a Dallas című sorozatban. Most 41 éves, és alig lehet ráismerni.TV + Sztárok--Istenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.