Már a világsztárok is a hétvégi ünnep lázában élnek. Robbi Williams nyuszifülekkel, míg Jim Carrey egy igazi élő nyúllal hangol a húsvétra.

Már sokan várjuk a hosszú hétvégét, nincsenek ezzel máshogy a világsztárok sem, hiszen ők is díszeket készítenek, vagy csak poénos fotókat osztanak meg magukról húsvét alkalmából. Öt hírességet szedtünk össze, akik már nem bírtak magukkal, és máris tavaszi dekorációba öltöztették a lakást vagy épp saját magukat. 

Reese Witherspoon

Díszeket készít és tojást fest a nyuszifüleket viselő Reese Witherspoon. A színésznő ragyogó mosollyal készül a húsvétra, teszi mindezt gyermektársaságban.

Reese Witherspoon tojást festForrás: NORTHFOTO/face to face/Wiese/Face To Face

Arnold Schwarzenegger

Még mindig remekül néz ki a 71 éves Arnold Schwarzenegger, ezen a családi fotón pedig különösen boldognak tűnik. Bár, valljuk be, a háttérben álló fehér húsvéti nyúl kissé ijesztő látványt nyújt.

Schwarzeneggeréknél családi ünnep a húsvétForrás: NORTHFOTO/private/IPASocialWW / IPA/Private/Ipasocialww

Robbie Williams

Nem is tudni először, hogy hová nézzünk. Talán Robbie Williams mókás nyuszifüleire, vagy fenekére, amelyet azért tol kissé a kamera felé, nehogy figyelmen kívül maradjon kis bolyhos nyuszifarka. Mindenesetre ez lett a húsvét egyik legmókásabb fotója.

Robbie Williams nyuszivá változottForrás: NORTHFOTO/private/IPASocialWW / IPA/Private/Ipasocialww

Victoria Beckham

Nem bízta a véletlenre húsvéti fotóját Victoria Beckham, hiszen a nyúl motívum szinte kiszúrja a szemünket. Egy kissé horrorisztikus nyúlmaszkot visel David Beckham felesége, aki az álarchoz egy szexi dresszt választott.

A stílusikon Victoria Beckham nyúlmaszkot választottForrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Jim Carrey

A legaranyosabb húsvéti fotó díját egyértelműen Jim Carry nyerte meg, hiszen ahogyan óvatosan magához szorítja a kisnyuszit, az szinte szívmelengető látvány. Lehetetlen nem mosolyogni, ha a képre nézünk.

Jim Carrey-é lett a legaranyosabb fotóForrás: NORTHFOTO/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Supplied By Xposurephotos.Com