Mégis Tyga volna Kylie Jenner gyermekének az apja? Ezt terjesztik!

Forrás: Instagram/Kylie Jenner -
Travis Scott Kylie Jenner apa Tyga gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig jött a világra Kylie Jenner gyermeke, máris egy botrány kellős közepébe került: az ő apjának kilétét találgatják az emberek, sokak szerint ugyanis nem Travis Scott nemzette, hanem még Kylie előző barátja.

Kylie Jenner meglehetősen fiatalon, mindössze 20 évesen adott életet első gyermekének. A Kardashian család tagjának Travis Scott rappertől született kislánya, de az internet másként gondolja: sokan azt hiszik, hogy a gyermek apja nem más, mint Kylie előző pasija, vagyis Tyga. A híresztelések pedig már olyan méreteket öltöttek, amit már a sokat tűrő közszereplők sem bírtak elviselni.

Kylie Jenner a kislányával Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Tyga nem bírta tovább a pletykákat, inkább elmondta véleményét, hátha ezzel megállíthatja a hazugság további terjedését. "Kérlek, hagyjátok abba a hazug hírek terjesztését, és ne támadjatok rá családokra. Nekem semmi közöm az egészhez. Az embereknek békében kellene élniük" - kommentálta az egészet Tyga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.