Berki Krisztiánt megtalálták Tinderen: Baukó Éva mutatta meg a profilját

profil Tinder Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián megtalálta élete párját, ennek ellenére Baukó Éva állítása szerint még mindig fent van Tinderen, azaz  a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson, és erről bizonyítékot is mutatott: íme, Berki profilja. 

Parázsvita alakult ki Berki Krisztián és Baukó Éva között a FEM3 Café adása után. Mindketten műsorvezetőként dolgoznak a csatornánál, de a közös műsor alatt sikerült nagyon összekapniuk. Baukó Éva dühös Facebook-videóban osztotta meg a történetet a nagyvilággal, de nem csak az összekapásról beszélt, hanem Berki szerelméről is.

Íme, Berki profilja Forrás: Instagram/Baukó Éva

Azt állította ugyanis Éva, hogy Berki Krisztián még mindig fent van Tinderen, és a műsor szüneteiben folyamatosan a párkereső alkalmazást nyomogatja. Erről most bizonyítékot is közzétett, méghozzá Berki Krisztián Tinder-profilját... Vajon mit szól ehhez Mazsi?

Berki Krisztián Tinder-profilja Baukó Éva állítása szerint Forrás: Instagram/Baukó Éva

Berki Krisztián és Baukó Éva ügyében a TV2 is megszólalt

Baukó Éva és Berki Krisztián hatalmas vitájától hangos a sajtó, Baukó Éva túl van a vérvételen, hogy bebizonyítsa műsorvezető társának: nem volt ittas a stúdióban. A TV2 is megszólalt az ügyben.

Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Lakatos Márkot arra kérték, legyen biológiai apja egy gyereknek: sosem volt még nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-markot-arra-kertek-legyen-biologiai-apja-egy-gyereknek.htmlLakatos Márk bátran és nyíltan vállalja homoszexualitását, elárulta, hogy ő még életében nem volt nővel, egyszer mégis majdnem apa lett.TV + SztárokOrigoBaukó Éva elmondta: Berki szexuális ajánlatot tett neki két hónapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-szexualis-zaklatassal-vadolja-bauko-eva-berki-krisztiant.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszült egymásnak a Fem3Café műsorában. A fiatal lány azt sérelmezte, hogy társa nem hagyja őt szóhoz jutni: ennek a szünetekben és a vendég előtt is hangot adott. Ebből azonban hatalmas botrány kerekedett...TV + SztárokOrigoA szuperszexi Nina Daniele lett a 2018-as év playmate-jehttp://www.life.hu/sztarok/20180412-a-szuperszexi-nina-daniele-lett-a-2018-as-ev-playmate-je.htmlA Playboy magazin minden évben megválasztja az év playmate-jét, aki a magazinban szereplő lányok közül kerül ki. 2018-ban Nina Danielle lett a szerencsés, akiről bőven készültek szexi fotók az utóbbi időben . TV + Sztárok--Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoVirággal és szerelmes üzenettel lepte meg Schobert Norbi Rubint Rékát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-viraggal-es-szerelmes-uzenettel-lepte-meg-schobert-norbi-rubint-rekat-foto.htmlRubint Rékát egy szerelmes üzenettel és virággal lepte meg a férje, Schobert Norbi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.