Hajdú Péter nem ért egyet azzal, hogy mostantól bárki hívhatja pszichopatának

Fotó: Mudra László/Origo -
vélemény pszichopata Puzsér Róbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter pert indított Puzsér Róbert ellen, amiért az pszichopatának nevezte őt. A műsorvezetőnek azonban nem adtak igazat, az ítéletre a Facebook-oldalán reagált: nem ért egyet azzal, hogy bárki nevezheti pszichopatának.

Hajdú Péter pert indított Puzsér Róbert ellen, amiért a kritikus pszichopatának nevezte őt a Facebookon, de nem olyan ítélet született, amilyenre a műsorvezető számított. Az Alkotmánybíróságig jutott az ügy, akik úgy ítélték meg, hogy a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása borzasztó káros volna, és a Puzsér Róbert által írtak ebbe a kategóriába esnek. Azt is kimondták, hogy egy közszereplőnek többet kell tűrnie.

Hajdú Péternek nem tetszik az ítélet Fotó: Mudra László/Origo

Erre reagált Hajdú Péter a Facebook-oldalán, aki szerint nem helyes út az, hogy bárki hívhatja pszichopatának. „

Magyarázzam el az iskolás gyerekeimnek, hogy én nem vagyok pszichopata csak mivel a tv-ben dolgozom, ezért rám lehet ezt mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.