Alkohol volt Verne Troyer szervezetében, amikor meghalt

halottkém halál Verne Troyer boncolás alkohol tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pontos toxikológiai eredményekre még várni kell, azonban az már kiderült, hogy Verne Troyer szervezetében alkohol volt, amikor április 21-én meghalt. 

Az Austin Powers-filmek színészének, Verne Troyernek köztudottan súlyos alkohol- és drogproblémái voltak, elvonókúrán is volt már. A sztár április 21-én halt meg Kaliforniában.

Verne Troyer alkohol- és drogproblémákkal küzdött Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

A halottkém szerint a halál pontos oka egyelőre még nem ismert, annyi biztos azonban, hogy szervezetében nagyon magas volt az alkohol szintje - írja a Dailystar. A végleges toxikológiára még 4-6 hetet várni kell, azonban az öngyilkosság lehetőségét sem zárják ki.

Avicii és barátnője, Tereza Kačerová családot akartak alapítani http://www.life.hu/sztarok/20180428-avicii-es-baratnoje-tereza-ka-erova-csaladot-akartak-alapitani.htmlNyílt levélben és számos közös fotóval búcsúzott szerelmétől Avicii eltitkolt kedvese, a cseh származású modell, Tereza Kačerová. Azt írja, családot akartak alapítani, a zenész pedig a lány kisfiával, Lucas-szal is igazi apa-fiú viszonyban volt. TV + Sztárok--Borbás Marcsi idén 50 éves, még mindig imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-borbacs-marcsi-iden-50-eves-meg-mindig-imadjak-a-nezok.htmlA magyar televíziózás egyik legnépszerűbb személyisége Borbás Marcsi, aki vasárnap ünnepli 50. születésnapját. Jelenleg a Gasztroangyal című műsort vezeti, de tekintsünk egy kicsit vissza, hogyan festett pályája kezdetén. TV + SztárokOrigoRichard Gere elnézést kért a nőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-richard-gere-elnezest-kert-a-noktol-micsoda-no.htmlMeglepő kijelentést tett Richard Gere: elnézést kért azoktól a hölgyektől, akik látták a Micsoda nő! című filmet - mondván, túl sok idejüket elvette. TV + SztárokOrigoNánási Pálról pikáns titok derült ki Ördög Nóra új műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-nanasi-palrol-pikans-titok-derult-ki-ordog-nora-uj-musoraban.htmlÖrdög Nóra új műsorában a felnőtt hírességeké lesz a főszerep, akikről szüleik osztanak meg eddig nem ismert, olykor ciki történeteket. A műsorvezető férje, Nánási Pál is vendég volt, az első adásban láthatjuk őt és édesapját, valamint megtudhatunk néhány pikáns titkot is a fotósról. TV + Sztárok--Chris Hemsworth szexi dublőre, Bobby Holland Hanton vicces fotókat oszt meg kettejükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-chris-hemsworth-szexi-dublore-bobby-holland-hanton-vicces-fotokat-oszt-meg-kettejukrol.htmlBobby Holland Hanton már több filmben volt Chris Hemsworth dublőre, de nemcsak munkakapcsolat van köztük, hanem jó barátok is. Közösségi oldalára rengeteg olyan fotót tesz fel, amelyen az olykor poénos mindennapjaikat ábrázolja. TV + Sztárok--Pikáns jelenet zajlott le Stohl András és Pataki Zita között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-pikans-jelenet-zajlott-le-stohl-andras-es-pataki-zita-kozott-video.htmlPataki Zita egy elvesztett játék után azt a feladatot kapta egy reggeli rádióműsorban, hogy másszon át az asztal alatt. Meg is tette és végül Stohl András lábai között kötött ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.