Olyan dalokat köszönhet a világ Jessie J-nek mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight vagy a Domino. A világon már számos országban adott koncertet az énekesnő, ám idén először érkezik hazánkba. A Velencei-tó partján, az EFOTT-on lép majd fel. 

Jessie J számai milliárdos letöltéseket produkálnak, olyan dalokat köszönhet neki a köszönség mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight, a Domino, most pedig a magyar rajongók is élőben hallgatháják meg az EFOTT-on, a Velencei-tó partján. 

Karrierjét dalszövegíróként kezdte, dolgozott többek között Chris Brownnal és Miley Cyrus-szal is. A Party in the USA például akkora bevételt hozott neki, hogy állítása szerint 3 évig fizette belőle lakbérét.

Jessie J Magyarországra érkezikForrás: Getty Images/WireImage/Projoe Photography/Joseph Okpako

"Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat" - olvashatóak az EFOTT weboldalán Maszlavér Gábor fesztiváligazgató szavai.