Sandra Bullock gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül: kiakadtak a netezők

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon -
arckezelés Sandra Bullock őssejt fityma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullocknak sikerült kivernie a biztosítékot arcápolási szokásaival: bevallotta, hogy gyerekek levágott fitymájából kinyert őssejtekkel szépül.

Egy ideje már terjedtek pletykák arról, hogy Sandra Bullcok a levágott fitymákból kinyert őssejtekkel tartja arcát fiatalon, Ellen DeGeneres pedig nem bírta megállni, hogy show-jában rá ne kérdezzen erre a bizarr arcápolási szokásra. Így derült ki, hogy a híresztelések igazak.

Sandra Bullock felháborította az embereket Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Sandra arcát egy olyan szérummal kezelték, melyet fiatal gyerekek levágott fitymájából készítettek. „Egy koreai baba fitymája" – mondta Sandra, amikor Ellen kerek perec rákérdezett, hogy mi van a szérumban. „Pénisz arckezelésnek nevezem" – tette hozzá a színésznő. Az emberek természetesen kiakadtak, undorítónak tartják, hogy Sandra Bullock ilyesmiket alkalmaz azért, hogy fiatalabb legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.