Szabó Ádám negyvenezres számlát csinált szextelefon hívásával

Forrás: Instagram/Szabó Ádám -
Szabó Ádám szex telefon számla
Szabó Ádám gyerekkoráról meglehetősen kínos dolgo derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: negyvenezres számlát csinált szextelefonok hívásával. 

Szabó Ádámról is derültek ki kínos titkok a Vigyázat, szülővel vagyok című műsorban, de kétségtelenül az utolsó feladatban került napvilágra a legcikibb információ az énekesről. A kérdés az volt, hogy mivel csinált Ádám 40 ezres telefonszámlát szüleinek. A zenész azt hitte, jótékonysági számokat tárcsázott, de apukája lerántotta a leplet az igazságról: szextelefonokat hívott nyolcadikos korában.

Szabó Ádám erotikus vonalakat tárcsázott Forrás: Instagram/Szabó Ádám
Előkerült Meghan Markle szexi grillezős videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elokerult-meghan-markle-szexi-grillezos-videoja.htmlNem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. TV + Sztárok--Pély Barna már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-pely-barna-mar-hetekkel-ezelott-lebukott-egy-tarskereson.htmlPély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!TV + Sztárok--Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-szuletesnapjan-jelent-meg-eloszor-hivatalos-esemenyen-harry-es-meghan-markle-hazasparkent.htmlKároly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. TV + Sztárok--Galambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házassághttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kiderult-miert-mehetett-tonkre-pely-barna-es-galambos-dorina-hazassag.html15 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.TV + Sztárok--Hargitai Bea egy 2 millió dolláros nyakláncot próbált felhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-hargitai-bea-egy-2-millio-dollaros-nyaklancot-probalt-fel.htmlHargiati Bea közösségi oldalára töltött fel egy fotót, melyen egy méregdrága nyakláncot próbál fel. Az ékszer 2 millió dollárba kerül. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.