A napokban tartotta lánybúcsúját Liptai Caludia, ami elvileg titkos lett volna, de egyre több részlet derül ki a buliról.

Az egyelőre még titok, hogy mikor lesz Liptai Caludia és Pataki Ádám esküvője. Annyit tudunk biztosan, hogy a lánybúcsú megvolt a hétvégén. A buliról Liptai posztolt pár képet, és megható sorokkal mondott köszönetet a barátnőinek.

A társaság Segal Viktor éttermében vacsorázott, majd a hősök terén bukkantak fel egy hófehér limuzinnal, aztán pedig a Miniatűr nevű helyen buliztak - írja a Blikk. Clau menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina elmondta a lapnak, hogy meglepetéssel készültek a menyasszonynak: "A lánybúcsúról természetesen tudott Claudia, de hogy mi lesz a program, arról semmit. Az igazán nagy meglepetést az okozta, hogy mindnyájan beöltöztünk Claudiának, a rá jellemző ruhával és szőke parókával."


A szórakozóhely egyik vendége azt mondta, Claudiát nem zavarta, hogy sokan felismerik.
"Hiába ismerték fel sokan Claudiát, nem feszélyezte a dolog, rengeteget nevettek, és nagyon tudtak bulizni. Aztán olyan fél egy körül a társaság lassan elindult haza" - mondta az infirmátor.