MC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta.

MC Hawer komoly alkoholproblémával és szerencsejátékfüggőséggel küzdött, amik miatt adósságba is verte magát. Szerencsére szenvedélybetegségeiből azóta már kilábalt, de az akkor felhalmozott adósságokat azóta is nyögi. Annak ellenére, hogy nagyon szűkösen kell élnie, most megvásárolt egy luxusautót, egyszerűen nem tudott nemet mondani.

MC Hawer új kocsival száguldForrás: Facebook/MC Hawer

„Teljesen nullán vagyok, sőt, térdig már mínuszban, de régen éreztem magam ilyen jól. Ahogy kezdtem összeszedni magam a szenvedélybeteg korszakom után, vágyakozni kezdtem egy BMW után, és végrehajtás ide vagy oda, erre az ajánlatra nem tudtam nemet mondani" – mondta a Blikknek az egykori alkohol- és szerencsejátékfüggő. "Barátaim tudták, hogy 5-ös BMW-re fenem a fogam, s az egyikük nemrégiben felhívott egy ajánlattal, amire nem tudtam nemet mondani. Úgy vehettem át a grafitszürke ötösét, hogy beszámította a 407-es Peugeot-mat. Lógok neki egymillióval, egy év alatt kell törlesztenem" - mondta a celeb, akinek így havonta 400 ezer forintot kell törlesztenie. "Szorít a nadrágszíj, de a nyáron nem lehet probléma, mert rengeteg fellépésünk lesz. A téli időszaktól valóban tartok, de valahogy megoldom majd" - árulta el MC Hawer. "Az igazság az, hogy ezt a BMW-t azért mertem bevállalni, mert nincs barátnőm. Sajnálnám, ha bárki azt gondolná, hogy a menőzés miatt vettem egy 14 éves autót. Számomra a BMW egy jelkép. Ugyanúgy vágytam rá, mint arra, hogy kilábaljak a szenvedélybetegségből, büszkén ülök a volánja mögé" - mondta.