MC Hawernek rengeteg az adóssága, de most vásárolt egy luxusautót

Forrás: Facebook/MC Hawer -
vásárlás adósság autó MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta.

MC Hawer komoly alkoholproblémával és szerencsejátékfüggőséggel küzdött, amik miatt adósságba is verte magát. Szerencsére szenvedélybetegségeiből azóta már kilábalt, de az akkor felhalmozott adósságokat azóta is nyögi. Annak ellenére, hogy nagyon szűkösen kell élnie, most megvásárolt egy luxusautót, egyszerűen nem tudott nemet mondani.

MC Hawer új kocsival száguld Forrás: Facebook/MC Hawer
Így néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigoÍme, a Timeless le nem adott erotikus jelenetehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-ime-a-timeless-le-nem-adott-erotikus-jelenete-abigail-spencerrel-es-matt-lanterrel.htmlA Timeless második évadából maradt ki ez a medencében csókolózós jelenet. A Lucy Prestont megformáló Abigail Spencer és a Wyatt Logant alakító Matt Lanter erotikus néhány perce úgy tánik népszerűbb, mint maga az epizód, és már 185 ezer megtekintésnél jár a Twitteren. TV + Sztárok--Tatár Csilla Iszak Esztivel beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-tatar-csilla-iszak-esztivel-beszelgetett-videoblogjaban.htmlIszak Eszter mára a fiatal vivás lányból, Magyarország egyik vezető influencere lett, aki megálmodta és megvalósította a saját ruhamárkáját, mindeközben pedig műsorvezető is maradt. Tatár Csilla most vele beszélgetett. Eszti elmondta, miért nem ad szívesen interjút a bulvárnak, és a Viva tévé-beli korszakáról is beszélt. TV + Sztárok--Spanyolországban nyaral Hódi Pamela: bikinis képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-spanyolorszagban-nyaral-hodi-pamela-bikinis-kepet-posztolt.htmlAhogy megírtuk, Spanyolországban nyaral Hódi Pamela és kedvese. A dögös celeb szemmel láthatóan boldogan mosolyog a kamerába, és úgy tűnik, minden oka meg is van rá. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi megmutatta, hogyan készülnek a szexi fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180617-palvin-barbi-megmutatta-hogyan-keszulnek-a-szexi-foto.htmlPalvin Barbiról rengeteg szexi képet láthattunk már, arról azonban egyet sem, hogy hogyan is készülnek ezek a felvételek. Most betekintést engedett Barbi a kulisszák mögé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.