Összeesett és meghalt munka közben beregszászi piac közkedvelt árusa

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Beregszász piac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sándor a saját kocsijával ment dolgozni a piacra, majd egy váratlan pillanatban összeesett. Már nem tudtak segíteni rajta. 

Az ukrajnai Beregszászban, a helyi zöldségpiacon hirtelen rosszul lett és meghalt egy 63 éves férfi. Árusként dolgozott a piacon a feleségével együtt - idézi a Kárpátinfót a Ripost.

Az ott dolgozók szerint a tragédiának semmi előjele nem volt, Sándor, ahogy máskor, kipakolt, majd hirtelen rosszul lett és autója mellett összeesett. A helyszínre kiérkezett mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

„Osztozunk a család fájdalmában. Sándor rendkívül tisztességes ember volt, csakúgy, mint családja. Sajnos, az Úr mindig a legjobb embereket szólítja magához. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt hozzátartozóinak" - nyilatkozta a piac igazgatója.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.