A Nagy Duett című műsor óta még több rajongója lett Marcellinának. Elárulta, hogyan próbálnak közel kerülni hozzá a férfiak, és azt is, hogyan reagált, amikor egyikük pornót küldött neki.

"Mindig is voltak hódolóim, de kétségtelen, hogy A Nagy Duett beli szereplésem óta megnövekedett a számuk. Rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalamra, ahol a férfiak udvarolnak vagy randevút kérnek tőlem. Voltak olyanok is, akiktől konkrét házassági ajánlatot kaptam, megpróbálom finoman kezelni ezeket" - mondta a Lokálnak Marcellina. Ám nemcsak bűbájos üzeneket kap, hanem akadnak olyan jelentkezők is, akik túllépik azt a bizonyos határt. 

Szaporodnak Marcellina rajongóiFotó: Csudai Sándor - Origo

"Viszont voltak ízléstelen, zaklató jellegű, durva üzenetek is, amikor például valaki egy pornóvideó-oldalt linkelt nekem, azt azonnal letiltottam. Megmondom őszintén, már nem lepődöm meg semmin, hiszen körbeutaztam a világot, és láttam már ennél cifrább dolgokat is. Sokan azt hiszik, hogy a nyilvános közösségi oldalam privát ismerkedés céljából jött létre, pedig ez egyáltalán nem így van, én ott a rajongóimmal szeretném tartani a kapcsolatot, nem a hódolóimmal" - nyilatkozta a lapnak. Azt is elárulta, hogy a hiúságának jól esnek az üzenetek, de nem hisz az effajta ismerkedésben.