Férjhez ment Vasvári Vivien, Luxus Vivi: fotók

Forrás: Viasat3 -
Luxus Vivi házasság Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 15-én férjhez ment Vasvári Vivien, íme a részletek.

Csodaszép mennyasszonyi ruhában mondta ki gyermeke apjának a boldogító igent Vasvári Vivien, aki amerikai szokás szerint az esküvő előtt egy nappal tartotta lánybúcsúját, a Balaton közepén.

A szexi reality celeb rendhagyó módon kislányával állt az oltár előtt, aki szintén aranyos menyasszonyi ruhába bújt.

Elkezdődött Luxus Vivi esküvője. Részletek hamarosan a Life-on!

Life.hu (@life.hu) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien, esküvő Forrás: InstaStory

John Newman exkluzív interjút adott az EFOTT-on: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-john-newman-exkluziv-interjut-adott-az-efotton-video.htmlAz EFOTT-on adott interjút a világhírű énekes, John Newman. A life.hu riporterének kendőzetlenül mesélt mindenről.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMiley Cyrus mindent letörölt Instagram oldaláról és profilképét is feketére változtattahttp://www.life.hu/sztarok/20180715-miley-cyrus-mindent-letorolt-instagram-oldalarol-profilkepet-is-feketere-valtoztatta.htmlElindultak a találgatások: Miley Cyrus minden fotóját letörölte közösségi oldaláról.TV + Sztárok--Pumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--Donald Trump és Erzsébet királynő közös sétája viccesre sikerült: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-donald-trump-es-erzsebet-kiralyno-kozos-setaja-viccesre-sikerult-video.htmlDonald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke tiszteletét tette Nagy-Britanniában, ahol természetesen a királynővel is találkozott. A közös séta azonban igen viccesre sikeredett. TV + Sztárok--El kellett hagynia otthonát Kulcsár Edinának és Csutinak: videóüzenetben mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-el-kellett-hagynia-otthonat-kulcsar-edinanak-es-csutinak-video.htmlKulcsár Edinának és Csutinak váratlanul el kellett hagyniuk az otthonukat, de nem estek kétségbe és strandolni mentek. TV + Sztárok--Dobó Kata bikiniben, a Balaton közepén tanulja a szövegét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-dobo-kata-bikiniben-a-balaton-kozepen-tanulja-a-szoveget-foto.htmlDobó Kata bármit csinál, szexisen teszi. Ezúttal a Balaton közepén tanulja a szövegét jövö hétre és mindezt fürdőruhában.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.