Annyi töltőanyagot tetettt az ajkaiba a 24 éves James Holt, hogy elkezdett belőle kifolyni. Ennek ellenére nem akar leállni a műtétekkel, más testrészei sem eredeitek már. Azt mondja, soha nem fog leállni, pedig családja és barátai szerint is túlzásba esett. 

Mindössze 16 éves volt James Holt, amikor a plasztikai műtétek szerelmese lett. Feltöltette ajkait, ez az érzés pedig olyannyira tetszett neki, hogy megismételte. Végül annyi töltőanyagot tetetett bele, hogy az kifolyt onnan - írja a Mirror

Már az orra miatt is kétszer feküdt kés alá, de egy harmadik műtétet is tervez. Családja és barátai úgy vélik, hogy túlzásba esett, nem akarják a további műtéteteket, ám őt ez nem érdekli. "Azt mondják, túl messzire mentem és, hogy az ajkam egyszer majd leesik vagy felrobban. Tudom, hogy jót akarnak nekem, de a nap végén én vagyok az, aki ezt az arcot nézi, úgyhogy nem hallgatok rájuk" - vallotta James Holt a Mirronak.

"Olyan régóta csinálom, hogy most már olyan, mint a karbantartás" - mondta a férfi, aki három havonta arcát is botoxoltatja.

Botox head #jamesholt23x #jh22x #jamesholt22x #botox

James Holt (@jamesholt23x) által megosztott bejegyzés,

Úgy emlékszik, hogy a műtétek előtt, mindig másokhoz hasnlították, ő azonban egyedi akar lenni. Állítása szerint nem gyűlölte külsejét, de így sokkal jobban érzi magát, és nem szeretne leállni a műtétekkel. Legközelebb egy harmadik orrműtétet szeretne, mivel az előző operáción történt komplikáció miatt éjszaka nehezen kap levegőt.