Madártetemet talált egy férfi az előre csomagolt salátájában

betegség varjú madár tetem saláta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebédjéhez vásárolt előrecsomagolt salátakeveréket Steven Bell Skóciában, aki egy varjútetemet talált a csomagban. Az Aldi egy 50 fontos utalvánnyal akarta kárpótolni.

Előrecsomagolt salátakeveréket vásárolt Kirkcaldy-ban, Skóciában Steven Bell. A keverék felét elfogyasztotta az ebédjéhez egy kis csirkemellel, délután azonban a saláta másik felét is egy tálba borította, hogy elfogyassza.

Horrorisztikus a látvány Forrás: Steven Bell

Ekkor esett ki belőle az oszló madártetem. "Amiatt kezdtem aggódni hogy madáinfluenzát kaptam" - mondta a The Sunnak a férfi, aki felkereste az üzletet is, ám ők mindössze egy 50 fontos vásárlási utalvánnyal akarták kárpótolni.

Mind kiderült, a tetem egy kis varjúé, az utalványt visszautasított és arra vár, hogy a vizsgálat befejeződjön és kiderüjön, hordozott-e valamilyen betegséget a madár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.