Delhusa Gjon transzvesztitához hasonlította Luxus Vivit a Nyerő Párosban

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
Luxus Vivi Nyerő páros Vasvári Vivien Delhusa Gjon beszólás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon furcsa kijelentést tett Vasvári Vivienről a Nyerő Páros első epizódjában. Emiatt majdnem kitört a botrány...

Tegnap az RTL Klubon elindult a Nyerő Páros második évada, és már a legelső epizódban akadtak súrlódások a párosok között. A feszült pillanatok egyik okozója Delhusa Gjon volt, akinek eszébe jutott, kire is hasonlít Vasvári Vivien... Nem kellett volna hangosan kimondania, amire gondolt.

Emlékszel arra a filmre, ahol két fekete színész játszik két szőke nőt? Kimaszkolva... Nőnek öltözve... Döbbenetesen hasonlít rájuk" – mondta azt asztalnál ülve az énekes utalva a Feketék fehéren című filmre.

Vasvári Vivien férje, Fecsó később ki is fejtette a véleményét erről.

Ami kiverte rögtön a biztosítékot, Gjoni első mondata, amikor egy fekete transzvesztita színészhez hasonlította Vivit. Azt hittem, hogy Vivi ott rögtön felcsattan és helyreigazítja... De aztán a nagy kavarodásban erre nem került sor szerencsére sor. De meg fogja még ezt kapni, amikor nem számít rá..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.