Nem kezdődött zökkenőmentesen a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak a tárgyalása. Ő maga nem akart részt venni, mások bekiabálással zavarták meg az eljárást. 

Botrányosan kezdődött P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított személy újabb tárgyalása. Már a vádlott bevezetése után bekiabálások zavarták meg az eljárást. P. László családjának támogatói hördültek fel, miután meglátták, mennyire lefogyott letartóztatása alatt a gyanúsított. 

"P. László nevetve hallgat a vallomásokat egy korábbi tárgyalásán"Fotó: Mudra László - Origo "

"Nézzék már meg, mennyit fogyott ez a gyerek! Kínozzák bent!" - idézi a Ripost az egyik felszólalót, akit a bíró csendre intett, majd megkérdezte P. Lászlótól, részt akar-e venni a tárgyaláson. "Nem akarok részt venni ebben a színjátékban, ezért nem látom értelmét, hogy itt legyek. Rá vagyok kényszerítve, de nem akarok itt lenni. Az utolsó szó jogán sem kívánok nyilatkozni. Csak az igazságról akarok beszélni, a Hold energiájáról" - válaszolta állítólag P. László, akit sokan megvédtek. Nem ő a bűnös, be van gyógyszerezve! Milyen eljárás ez? Követeljük, hogy mentsék fel!" - mondta egy másik illető, míg egy harmadik a bírót fenyegette, aki rendet teremtett a tárgyalóteremben, ezután kezdődhetett el érdemben a tárgyalás. P. László védője indítványozta a férfi felmentését és szabadlábra helyezését.