Ilyen hatással volt a drogbotrány Majka és Curtis megítélésére

Fotó: msArt by Mónus Anikó -
drog megítélés Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis botránya megrázta a rajongókat, de vajon hogyan hatott a két zenész megítélésére ez az ügy? Most kiderült.

Majka a SZIN színpadán osztotta meg közönséggel Curtis drogproblémáját, amelyről mindenkinek volt véleménye. Sokan támadták a rappert azért, mert elárulta barátját, de sokan védelmükbe is vették. A kérdés az, hogy vajon ennek a botránynak milyen hatása is van a két zenész online megítélésére. Erre kereste a választ a 24.hu.

Így hatott Majka és Curtis megítélésére a botrány "Fotó: msArt by Mónus Anikó "

Egy médiaelemező cég megvizsgálta az összes olyan cikket, címlapot, bejegyzést a közösségi médiában vagy blogokon, amelyben Majka vagy Curtis szerepelt. Az alapján pontozták a megjelenéseket, hogy negatív vagy pozitív környezetben voltak a rapperek nevei. Ugyan a két zenész szétválása nagyon megosztotta az olvasókat, Majka eredményei mégis pozitívabbak, ami azt jelenti, hogy többen vannak azok, akik helyesnek ítélték meg döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.