A holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg.

Jennifer Lopez

Forrás: Getty Images

Az énekesnőnek sok híres férfival volt kapcsolata, ám mielőtt igazán nagy sztárrá vált volna, házas is volt egyszer. 1997-ben ment hozzá Ojani Noa színészhez, ám kapcsolatuk nem tartott sokáig, 1998 elején véget is ért. Jennifer Lopeznek ráadásul be kellett perelnie volt párját azért, hogy ne tálalja ki kapcsolataik részleteit egy könyvben, ugyanis a színész ezt tervezte.

Elisabeth Moss

Elisabeth MossForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Kevin Winter

A színésznő egy partin találkozott Fred Armisen színésszel, és egyből egymásba szerettek. Nem is vártak olyan sokat a házassággal, 2010-ben kimondták a boldogító igent, ami nem boldogította őket olyan sokáig: mindössze 11 hónapig voltak házasok. Később Fred bevallotta, hogy ő hibázott: szörnyű férj volt, és soha nem volt ott, mikor Elizabeth-nek szüksége lett volna rá.

Chad Michael Murray

Chad Michael Murray és Sophia BushForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

Az üzleti és magánélet összekeverése mindig kockázatos, ezt megtanulta Chad Michael Murray és Sophia Bush is. A pár akkor került közel egymáshoz, amikor a Tuti gimit forgatták, és a randizgatás után magasabb fokozatra kapcsoltak: összeházasodtak. Néhány hónap után azonban Sophia Bush már válni akart. A helyzet csak azért volt kellemetlen, mert a sorozatban továbbra is együtt játszottak.

Renée Zellweger

Renée ZellwegerForrás: AFP

A Bridget Jonest megszemélyesítő színésznőnek a való életben éppen egy házasság okozott problémát, amiből mihamarabb menekülni akart. Kenny Chesney énekes-dalszerzővel egy eseményen ismerkedtek meg, és rögtön fellángolt köztük a szerelem. 2005-ben mondták ki a boldogító igent, ám Renée néhány hónappal később már érvénytelenítésért folyamodott, méghozzá megcsalás miatt. Azóta nem volt házas a színésznő, valószínűleg mély nyomott hagyott benne ez a néhány hónap.

Pamela Anderson

Pamela AndersonForrás: AFP/Kevork Djansezian

A Baywatch hozta meg Pamela Anderson számára a hírnevet, ezt követően pedig a kapcsolatai tartották lázban az embereket. A színésznő Tommy Lee felesége volt, csúnya válásuk után pedig Kid Rock iránt táplált gyengéd érzelmeket, aminek szintén házasság lett a vége. 2006-ban mondták ki a boldogító igent, ám néhány hónap után beadták a válókeresetet, és ez sem folyt szépen: vádaskodásokkal zárták le kapcsolatukat.