Kisóval üzenetben szakitott a barátja

sms üzenet szakítás Kiso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiso élete egyik legfájdalmasabb szakításáról vallott, amibe szó szerint beleőszült: sms-ben dobta a barátja. 

Nehezen esik szerelembe Kiso, de ha igen, akkor nagyon. Erre fázott rá nemrég, ugyanis nagy szerelme szakított vele, de nem tisztességes módon: egy üzenetben dobta a műsorvezetőt tavaly januárban akkori párja.

Kiso beleőszült szerelmi bánatába Forrás: Instagram/Kiss Orsolya

"Drámai borulás volt, sírógörcsök gyötörtek, és ebbe két hét alatt beleőszültem. Nem vicc! Azóta festetem a hajamat, pedig azelőtt egyetlen ősz hajszálam sem volt. Így viszont szőke, illetve szőkés is lehettem, amihez korábban is lett volna kedvem" - mondta a Blikknek Kiso.

Liam Neesont felismerte egy lóhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-liam-neesont-felismerte-egy-lo.htmlLiam Neeson új westernjének forgatása alatt dolgozott együtt egy lóval, és a színész szentül hiszi, hogy az állat felismerte őt. TV + SztárokOrigoRubint Réka elájult A legbátrabb páros forgatásán, nem csinálnák végig újrahttp://www.life.hu/sztarok/20181009-rubint-reka-elajult-a-legbatrabb-paros-forgatasan-nem-csinalnak-vegig-ujra.htmlSoha nem tudták, hogy aznap mi vár rájuk, el voltak zárva a külvilágtól A legbátrabb páros című műsor versenyzői. Schobert Norbi és Rubint Réka életük legborzalmasabb kalandjaként írták le, ám azt mondták, hogy kapcsolatukra mégis jó hatással volt. Rubint Réka egy alkalommal el is ájult. TV + SztárokOrigoÍme, az első fotó Kollányi Zsuzsiról és kisbabájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-ime-az-elso-foto-kollanyi-zsuzsirol-es-kisbabajarol.htmlKollányi Zsuzsi augusztusban adott életet gyermekének, ám képet eddig még nem mutatott róla: íme, az első, bár ebből sem látszik sok. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPszichológus lehet Várkonyi Andrea új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-pszichologust-lehet-varkonyi-andrea-uj-kedvese.htmlAzt már tudni lehet, hogy 12 év után szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy ki lehet a csinos műsorvezetőnő új kedvese. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.