Nehezen bár, de sikerült döntést hozniuk az X-Faktor mentorainak. A hétvégén kiderült, hogy kiket választottak csapataikba, velük indul majd az élő show.

Nem volt könnyű dolga a mentoroknak, hiszen idén is rengeteg tehetséges ember jelentkezett az X-Faktorba, de sikerült kiválasztaniuk csapatonként azt a három embert/zenekart, akikben látnak, éreznek lehetőséget. A hétvégén ki is derült, hogy kiket visznek az élő show-ba, íme, a versenyzők. 

Kialakultak a csapatokForrás: Facebook/X-Faktor

Radics Gigi és a 25 éven felüliekKurokava Taka, Kárász Ervin, Nagy Apolka, Zdroba Patrik, Ölveti László és Balog Janó versenyeztek a Mentorházban a bejutásért. de közülük csak hárman kapták meg a lehetőséget az élő show-ra: Kurokava Taka, Balog Janó és Ölveti László.

Gáspár Laci és a lányok csapataGáspár Lacinak is nehéz dolga volt, Arany Timi, Tasi Dominika, Király Dominika, Tamáska Gabriella, Ádám Szofi, Csányi Rita és Urbanovics Vivien mindent beleadtak, hogy ők mehessenek tovább, ám erre csak Arany Timi, Tamáska Gabriella és Urbanovics Vivien kapott lehetőséget.

Puskás Peti és a fiúk csapataKovács Pál, Szekér Gergő, Nagy Krisztián, Erdélyi Barnabás, Váradi Krisztián és Balogh Krisztofer László küzdöttek a Mentorházban, hogy bekerülhessenek az élő show-ba, de mindenkinek nem sikerülhetett. Ők jutottak tovább: Szekér Gergő, Nagy Krisztián és Kovács Pál.

ByeAlex és a zenekarokNem volt olyan könnyű dolga ByeAlexnek, mint gondolta, de végül sikerült meghoznia a döntését. Az USNK, a What'sUpCi, a Stolen Beat, a Ricky and the Drunken Sailors, a The Gentleman Band és a Helo Zep! közül kellett választania, végül az alábbi csapatok jutottak tovább: Stolen Beat, USNK és a Ricky and the Drunken Sailors.