Diana korábban tudomást szerzett férje hűtlenségéről

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
Diana Károly herceg hűtlenség kamilla férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő sokkal korábban tudomást szerzett Kamilla és Károly viszonyáról, mint ahogy az nyilvánosságra került. Egy paparazzo világosította fel arról, mit is művel a férje a háta mögött.

Ma már mindenki tudja, hogy Károly herceg soha nem szerette Dianát, emiatt pedig a házasságuk eleve halálra volt ítélve. Az azonban csak most derült ki, hogy a hercegné honnan is szerzett tudomást arról, hogy a férjének viszonya van Kamillával. Kiderült, hogy Diana sokkal előbb megtudta, mit is művel Károly, mint az eddig hittük: pontosan egy évvel korábban világosította fel őt egy paparazzo.

Diana korábban tudomást szerzett a férje hűtlenségéről Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Diana a Darryn Lyons nevű fotósnak szegezte neki a kérdést, hogy Károlyt miért nem fotózzák soha, míg őt mindig követik. A fényképész finoman felvilágosította a hercegnét, mi a helyzet Károly és Kamilla között, így vált nyilvánvalóvá Diana számára, hogy a házassága hazugság. Ez egy évvel az előtt történt, hogy Diana 1990-ben bizalmas telefonbeszélgetést váltott egy ismerősével a házassága megromlásáról, ami 1992-ben került nyilvánosságra - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.